Слідком РФ порушив кримінальні справи проти українських військових

Слідком РФ порушив кримінальні справи проти українських військових

У Росії стверджують, що українські військові обстріляли село Старомихайлівка Донецької області

Слідчий комітет РФ порушив дві кримінальні справи відносно українських військових за нібито жорстоке поводження з цивільним населенням. Про це повідомляє прес-служба Слідкома.

«Порушено ще дві кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 356 КК РФ (жорстоке поводження з цивільним населенням, застосування у збройному конфлікті засобів і методів, заборонених міжнародним договором Російської Федерації)», - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, 30 вересня українські військові нібито прицільно обстріляли з важких видів озброєння об'єкти цивільної інфраструктури в селі Старомихайлівка Мар'їнського району, у результаті чого неповнолітня місцева жителька отримала поранення.

Крім того, в Слідкомі заявляють, що 6 жовтня українські військові нібито провели снайперський обстріл цивільних об'єктів в селищі шахти Трудовська Петровського району міста Донецька, в результаті чого 55-річний мирний житель отримав поранення.

Раніше повідомлялося, що у зоні бойових дій на Донбасі вдень 8 жовтня дістали поранень двоє українських військових. За даними штабу, бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: