Смертельна аварія у Києві: пішохода збили два автомобіля

Смертельна аварія у Києві: пішохода збили два автомобіля
Смертельна аварія у Києві: пішохода збили два автомобіля

Від отриманих травм 40-річний чоловік помер на місці

У Києві на вулиці Щербаківського, неподалік від метро «Нивки» сталася жахлива ДТП з подвійним наїздом на пішохода, в результаті чого чоловік помер.

Про це повідомляють dtp.kiev.

Водій автомобіля Rover 600 через високу швидкість не зміг зупинитися перед автомобілями, що якраз загальмували, щоб пропустити пішохода.

Щоб не вдарити попутні автомобілі, водій, який рухався без увімкнених фар, викрутив кермо вліво, виїхав на зустрічну смугу і збив пішохода. Від удару чоловік відлетів у зустрічний Volkswagen Golf.

Від отриманих травм 40-річний чоловік помер на місці. В цей час водій автомобіля Rover (з номерними знаками Грузії), ледь не зіткнувшись з зустрічним авто продовжив рух. Його зупинили лише біля самого метро «Нивки».

За словами свідків, водій-втікач мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, до того ж під його сидінням знайшли пляшку коньяку. На місці працюють поліцейські. 

Нагадаємо, 20 липня у Києві на вулиці Заболотного трапилася ДТП з потерпілим поліцейським. Поліцейське авто зупинилося перед пішохідним переходом, щоб пропустити людей. В цей час у патрульне авто врізався вантажний автомобіль Volkswagen-Man. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: