Смертельна ДТП на Житомирщині: у прокуратурі розповіли про розслідування причин аварії

Смертельна ДТП на Житомирщині: у прокуратурі розповіли про розслідування причин аварії
ДТП на Житомирщині

На місце зіткнення автобуса та вантажівки виїжджало керівництво Головного управління Нацполіції в області

На Житомирщині розпочато розслідування ДТП за фактом зіткнення маршрутного автобуса та вантажного автомобіля поблизу с. Глибочиця, що призвело до загибелі 10 осіб.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.           

«З метою вивчення обставин, що спричинили аварію, на місце скоєння дорожньо-транспортної події виїжджала група прокурорів у складі заступника прокурора області Олега Мостиховського, начальника відділу прокуратури області Сергія Глазунова, керівника Житомирської місцевої прокуратури Андрія Грабовича та його заступника Віктора Толочка», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що також на місце зіткнення автобуса та вантажівки виїжджало керівництво Головного управління Нацполіції в області та слідчо-оперативна група, патрульні поліції, рятувальники, які продовжують проводити усі необхідні розшукові (слідчі) дії для встановлення причин та обставин, що призвели до трагедії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Розслідування ДТП перебуває на контролі керівництва прокуратури Житомирської області, вживаються вичерпні заходи для швидкого та об’єктивного встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, у п’ятницю, 20 липня, близько 10:40 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району, сталося зіткнення маршрутного автобуса, який рухався у напрямку м. Житомира, та вантажної автомашини із напівпричепом.

Унаслідок зіткнення автомобілів 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 10 потерпілих доставлені до медичних закладів області, зокрема, Житомирської обласної лікарні, обласної дитячої лікарні, міської лікарні №1 та Житомирської районної лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.

Нагадаємо президент Петро Порошенко доручив керівництву Житомирської області надати усю необхідну допомогу постраждалим, які знаходяться у лікарні.

Четверо потерпілих в аварії перебувають у тяжкому стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: