Снігопад в Україні: столицю скували затори

Снігопад в Україні: столицю скували затори
На дорогах столиці спостерігаються значні затори
Фото: Обозреватель

Постраждали від непогоди також Чернігівська, Черкаська, Кіровоградська, Полтавська та Житомирська області

У Київській області через погіршення погодних умов, зокрема ожеледицю і хуртовини, трапилося більше 30 ДТП: одна людина загинула, одна – травмована.

Синоптики попереджали про сильний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с та ожеледицю на дорогах, тому рятувальники звернулись до водіїв з проханням протягом 12-13 грудня не користуватися приватними автомобілями.

Місцева влада обмежила до покращення погодних умов в’їзд до Києва великогабаритного транспорту.

На дорогах столиці спостерігаються значні затори. Як свідчать дані сервісу Google Maps, рух ускладнено в центрі Києва, а також на вулиці Олени Теліги, Саперно-Слобідській, проспектах Леся Курбаса та Валерія Лобановського, бульварі Дружби Народів.

Пройшли снігопадти також у Чернігівській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській областях.

На житомирщині через негоду з 15:00 12 грудня обмежили рух великогабаритного та великовантажного транспорту в межах області на автошляхах Київ-Чоп (М-06), Київ-Ковель-Ягодин (М-07), Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (М-21),  Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка (Н-01 /М-06), і на регіональній автодорозі Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище у напрямку Київської області (Р-18).

У Черкаській області з 16:00 на дорогах загального користування М-01, М-03, М-05, М-06 та М-07 у напрямку столиці також обмежили рух вантажних автомобілів.

Перші наслідки негоди у Золотоноші: біля залізничного вокзалу «занесло» фуру (фото – Instagram / Zolotonosha Live)Перші наслідки негоди у Золотоноші: біля залізничного вокзалу «занесло» фуру (фото – Instagram / Zolotonosha Live)

У Полтавській області дорожники ще вночі почали ліквідовувати наслідки снігопаду на автошляхах державного значення, і зараз звітують: проїзд трасою М-03 Київ-Харків забезпечено.

У Полтаві наслідки негоди ліквідовує близько 80 одиниць техніки.

фото: poltava.depo.uaфото: poltava.depo.ua

Протягом ночі сильний сніг йшов у всіх районах Кіровоградської області.

У Кропивницькому містяни скаржаться на неприбраний сніг, який ускладнює пересування містом. У місті працює 19 одиниць техніки, крім того, місцева влада прийняла рішення не пускати у місто великоваговий транспорт. 

Фото: www.kypur.netФото: www.kypur.net

На Чернігівщині сніжить по всій області, але інтенсивність опадів різна. Найбільше постраждали від непогоди  Прилуцький, Варвинський, Бобровицький, Ічнянський та Ніжинський райони, де сніговий покрив сягає майже 20 см.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: