Снігопади в Україні: стало відомо про ситуацію на дорогах

Снігопади в Україні: стало відомо про ситуацію на дорогах
Діє обмеження на в’їзд великовагового транспорту у м. Кропивницький з 9-30 23 січня по а/д М-12, Н-14, Н-23, які розчищені від снігу
Фото: Укравтодор

Проїзд на дорогах державного значення, окрім ділянки у Миколаївській області, забезпечено

Станом на 6-00 24 січня слабкий сніг був зафіксований у Львівській, Луганській та Чернігівській областях, сніг з дощем - у Харківській, дощ - у Донецькій та Запорізькій областях. Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей місцями засніжене.

Про це повідомили у Державному агентстві автомобільних доріг України.

«У Миколаївській області з 10-00 23 січня діє обмеження для руху великовагового транспорту на автодорозі М-13 Кропивницький – Платонове, від межі із Кіровоградською областю на ділянці протяжністю до 20 км. Тривають роботи з її очистки від снігу. Проїзд на дорогах державного значення в інших областях, окрім вищевказаної ділянки у Миколаївській області, забезпечено, заторів не зафіксовано», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що діє обмеження на в’їзд великовагового транспорту у м. Кропивницький з 9-30 23 січня по а/д М-12, Н-14, Н-23, які розчищені від снігу.

За повідомленням Укргідрометцентру, 24 січня майже на всій території очікується сніг, налипання мокрого снігу, у центральних та східних областях сніг з переходом в дощ. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень 0 -1°С.

Нагадаємо, через негоду 23 січня в Україні сталися 851 ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: