Сьогодні абітурієнти здають ЗНО з історії України

Сьогодні абітурієнти здають ЗНО з історії України

Сертифікаційна робота складається з двох частин

Сьогодні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.
Допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання призначено на 11:00.
Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:
сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті;
запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.
Крім того, за даними прес-служби УЦОЯО, у випадку відсутності сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.
Як повідомляється, на виконання сертифікаційної роботи у 2016 році відведено 150 хв. Сертифікаційна робота складається з двох частин. Частина 1 «Історія України ХХ — початку ХХІ ст.» містить 30 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються та записуються в бланку відповідей А. Результат виконання завдань частини 1 буде зараховуватися як державна підсумкова атестація.
Частина 2 «Історія України від найдавніших часів до кінця ХІХ ст.» містить 30 завдань різних форм. Відповіді на ці завдання позначаються та записуються в бланку відповідей А. Результат виконання завдань частин 1 і 2 буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: