Сьогодні нардепи можуть розблокувати підписання банківського закону

Сьогодні нардепи можуть розблокувати підписання банківського закону

Рада 18 травня виходить з карантину

Депутати розглянуть дві постанови про скасування так званого банківського закону

Сьогодні відбудеться чергове засідання Верховної Ради. На порядку денному понад 20 питань, включно з постановою про скасування результатів голосування за закон про банки.

Про це повідомляє пресслужба парламенту.

Одним із перших питань, які розглянуть народні депутати, будуть дві постанови про скасування так званого банківського закону. Після їх відхилення підписання буде розблоковане для глави парламенту, а потім для президента.

Нардепи також розглянуть президентський законопроєкт про подвійне громадянство.

За словами спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, документ можуть відправити на доопрацювання. Раніше на погоджувальній раді депутати не підтримали виключення відповідного проекту з порядку денного.

Також до першого читання винесено проєкт закону про медіа. Зазначимо, що комітет з питань свободи слова рекомендував Верховній Раді прийняти за основу відповідний законопроєкт, а комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики наголошував на необхідності доопрацювання закону.

Як повідомлялося, на позачерговому засіданні 13 травня Верховна Рада ухвалила постанову №3434 «Про організацію роботи Верховної Ради України», згідно з якою парламент відновлює звичайний режим роботи з 18 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: