У найближчий четвер Верховна Рада розгляне закон про легалізацію грального бізнесу

У найближчий четвер Верховна Рада розгляне закон про легалізацію грального бізнесу

16 січня Верховна Рада проголосувала за доопрацьований законопроєкт, який передбачає легалізацію та державне регулювання азартних ігор

«У законопроекті менше ніж 3,5 тисячі правок» - нардеп

Згідно опублікованого порядку денного у найближчий четвер Верховна Рада продовжить розгляд закону про легалізацію грального бізнесу 2285-д.

Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк у Facebook.

За його словами, у законопроекті менше ніж 3,5 тисячі правок. «Це десь при бажанні біля місяця розгляду в залі по новій процедурі», – написав нардеп.

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада проголосувала у повторному першому читанні за доопрацьований фінансовим комітетом парламенту законопроєкт 2285-д, який передбачає легалізацію та державне регулювання азартних ігор.

Як повідомлялося, 4 травня, поліцейські Обухівського району спільно зі спецпризначенцями, співробітниками Служби безпеки України та під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури викрили та ліквідували 2 підпільні зали гральних автоматів. До закладів пропускали лише постійних клієнтів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: