Сьогодні по всій Україні очікується погіршення погодних умов

Сьогодні по всій Україні очікується погіршення погодних умов
Прогноз погоди на 12 грудня: сніг з дощами охоплять більшу частину України

Україну накриє потужний циклон

У середу, 12 грудня в багатьох областях України очікується мокрий сніг, сніг з дощем і невелике зниження температури повітря.

Про це повідомляється на сайті Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, на сході країни пройдуть дощі і мокрий сніг з дощем. У Дніпро і Полтаві очікується сніг і завірюха. Температура повітря в регіоні вдень буде коливатися від -1 до +3 градусів. Вночі очікується невеликий мороз, -1 -2 градуси.

У південних областях також пройдуть опади. В Одесі, Миколаєві і Херсоні можливий мокрий сніг, посилення вітру до 12м/с. Денна температура повітря від +1 до +4 градусів, вночі від 0 до -1 градуса.

У Криму пройде мокрий сніг та сильний дощ. Вдень +3 +5 градусів, вночі від 1 градуса тепла до 1 градуса морозу.

На заході країни буде хмарно і без опадів. Денна температура у всіх областях не перевищить +1 градуса. Вночі очікується мороз, від -1 до -4 градусів. Сніг очікується лише у Вінницькій та Житомирській областях.

ukraine_21

В центральній частині України буде йти сніг, місцями мокрий сніг з дощем. Денна температура повітря буде коливатися від +1 до -1 градуса, вночі від 0 до -1 градуса.

У столиці 12 грудня очікується мокрий сніг, посилення вітру до 12 м/с. Вдень очікується не більше 1 градуса тепла, вночі від 0 до -1 градуса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: