Сьогодні в столиці перша вечірка в рамках «Євробачення». Квиток – 50 євро

Сьогодні в столиці перша вечірка в рамках «Євробачення». Квиток – 50 євро

Спеціальними гостями цієї вечірки будуть представники України на «Євробаченні-2017» – гурт O.Torvald

Сьогодні, 1 травня, в Києві відбудеться перша вечірка в рамках міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Про це повідомили організатори події.

Спеціальними гостями цієї вечірки будуть представники України на цьогорічному «Євробаченні» – гурт O.Torvald і представники Молдови – гурт Sunstroke Project.

Привітають з початком роботи всю команду керівник мовника-організатора Ганна Бичок, виконавчий продюсер «Євробачення-2017» Павло Грицак, директор з виробництва Ола Мельциг та шоу-продюсер пісенного конкурсу Крістер Бйоркман і продюсер в'ювінг-руму Медс Енгард.

Вечірка відбудеться в Євроклубі, що розташований в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» за адресою вул. Паркова дорога, 16-А. Початок – о 20:00.

Вхід у Євроклуб здійснюватиметься за наявності акредитаційного бейджу чи вхідного квитка Access Pass вартістю 50 євро.  

Нагадаємо, у неділю, 30 квітня, на Софійській площі в столиці відкрилася фан-зона пісенного конкурсу «Євробачення-2017». У фан-зоні встановлена сцена з великим екраном. Окрім того, її прикрашають різнокольорові парасольки і прапори країн-учасниць конкурсу. На Софійській площі планують провести 11 концертів за участю вокальних виконавців різних країн. Між ними на електронному моніторі будуть демонструватися відео про історію, культуру народу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: