Спецназ ГРУ Росії на Донбасі перейшов до нової тактики

Спецназ ГРУ Росії на Донбасі перейшов до нової тактики

Російські диверсанти знищують передові опорні пункти Збройних сил України

Наслідком нещодавньої ротації підрозділів спецназу ГРУ генштабу Росії на Донбасі стала реалізація кількох нових тактичних прийомів з боку ДРГ противника. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Зокрема, російські диверсанти перейшли до тактики знищення передових опорних пунктів ЗСУ за допомогою масованого застосування РПО «Джміль», використання мінування (особливо з тилових напрямків) і влаштування так званих «раптових обстрілів» з ближніх і середніх дистанцій з нейтральної зони», - йдеться в повідомленні.

Відзначено відразу на декількох ділянках спроби розкриття режиму і порядку організації українськими військами несення бойової охорони, місць і порядку ведення спостереження, виявлення режиму використання чергових вогневих засобів, додали в «ІС».

Як повідомлялося, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ.

Нагадаємо, з початку конфлікту на сході України і до 15 листопада 2017 року внаслідок конфлікту постраждали 35 тис. 81 осіб, зокрема 10 тис. 303 особи - загинули. Про це йдеться у черговому звіті Управління Верховного комісара ООН з прав людини щодо ситуації в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: