Спецназ КОРД затримав у Дніпрі бойовика «ДНР»

Спецназ КОРД затримав у Дніпрі бойовика «ДНР»
Фото: КОРД - Корпус Оперативно-Раптової Дії  Національної поліції України

Затриманий погодився на співпрацю з українською спецслужбою

В Дніпрі спецназ КОРД (Корпус Оперативно-Раптової Дії) під час спецоперації затримав 44-річного майстра спорту зі стрільби, якого звинувачують в участі у веденні бойових дій з боку бойовиків «ДНР». Про це повідомляється на сторінці Корпусу оперативно-раптового дії Нацполіції України на Facebook.

«Чоловік майже півтора року воював на боці «ДНР» проти українських військових на Донбасі. За цей час проходження служби у полковій розвідці терористів він отримав солідний послужний список і значно піднявся по службовій драбині», - заявили в КОРД.

Так як «стрілець», за даними правоохоронців, мав непогану фізичну підготовку, було прийнято рішення для його затримання залучити бійців поліцейського спецназу.

«Враховуючи всі нюанси, в тому числі і його солідний бойовий досвід, мною було прийнято рішення не штурмувати квартиру, де ховався бойовик, а дати йому шанс здатися. Чим він і скористався. Операція пройшла без ексцесів», - зазначив старший групи КОРД Олексій.

Затриманого передали оперативникам СБУ, які і займуться подальшим слідством. Водночас у КОРД додали, що затриманий погодився на співпрацю з українською спецслужбою.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: