США ввели нові санкції щодо Росії через анексію Криму

США ввели нові санкції щодо Росії через анексію Криму

Нові санкції стосуються восьми осіб та приватної залізничної компанії, яка займається перевезенням пасажирів із РФ до анексованого півострова

Сполучені Штати Америки ввели нові санкції щодо Росії через анексію українського Криму в 2014 році.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства фінансів США.

Так, нові санкції стосуються 8 осіб та приватної залізничної компанії, яка займається перевезенням пасажирів із РФ до анексованого півострова.

Обмеження блокують активи, що знаходяться під контролем США, і забороняють фізичним особам та компаніям США здійснювати будь-які операції з фігурантами санкційного списку.

Нагадаємо, раніше стали відомі імена семи осіб, проти яких Євросоюз ввів санкції за проведення в Криму і Севастополі російських місцевих виборів торік у вересні.

Як повідомляється, розширення санкцій міністри ЄС підтримали 28 січня.

У «чорному списку» ЄС опинилися так званий «тимчасово виконувач обов'язків губернатора Севастополя» Михайло Развожаєв, «голова Ради міністрів Республіки Крим» Юрій Гоцанюк і «голова законодавчих зборів Севастополя» в 2016-19 роках, сьогодні заступниця «законодавчих зборів Севастополя» Катерина Алтабаєва.

У списку також наводяться наступні прізвища - Л. Бачова, С. Даниленко, К. Перкова та В. Неумов. Але їхні «посади» не називаються. Усім цим людям заборонять в’їзд до Євросоюзу, а їхні активи у Європі заморозять.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: