Стали відомі нові обставини вбивства депутата Черкаської міськради

Стали відомі нові обставини вбивства депутата Черкаської міськради
Останній ефір Михайла Бінусова

Правоохоронці досі розшукують вбивць чиновника

Стали відомі нові обставини вбивства депутата Черкаської міськради Михайла Бінусова. Як з'ясувалось, злочинці пролізли на територію гаражного кооперативу зі сторони кладовища.

Коли Бінусов поставив свою автівку у гараж та виходив за ворота, йому почали цілити у спину. На огорожі і досі залишились сліди від десятків куль. Після того зловмисники чкурнули геть. Ані точної кількості, ані будь-яких інших прикмет слідчі не розголошують.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко не виключає, що невдовзі вимагатиме розпуску міськради. Каже, що Бінусов отримував погрози від попередника на посаді голови департаменту ЖКГ Олександра Яценка.

ТСН вдалось поспілкуватися із самім Яценком. Чоловік зараз на лікарняному. Закидів мера не визнає і називає їх піар-акцією.

Соратники загиблого обіцяють дати велику прес-конференцію та розповісти подробиці діяльності Михайла Бінусова.

Нагадаємо, що 28 вересня близько 23 години четверга невстановленими особами було здійснено напад на депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова. Його розстріляли з автомата Калашнікова.

Повідомлялося, що злочинці здійснили більше 20 пострілів з автомата Калашникова. З місця вбивства черкаського депутата вилучено 33 гільзи.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пов'язує вбивство з діяльністю депутата, оскільки Бінусов був призначений у департамент житлово-комунального комплексу. Йому була поставлена задача побороти корупцію в департаменті. Всі потоки були повністю перекриті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: