Стало відомо, скільки грошей з бюджету пішло на зарплати Холодницького і Ситника у жовтні

Стало відомо, скільки грошей з бюджету пішло на зарплати Холодницького і Ситника у жовтні
Ситник і Холодницький

За минулий місяць директор НАБУ заробив 135 тис. грн, а голова Антикорупційної прокуратури - ще більше

Зарплата директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника за жовтень становила 135 тис. 331 гривню. Про це йдеться в повідомленні про суттєві зміни за поточний рік в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

При цьому інформація про його посадовий оклад, доплати і надбавки в декларації відсутня. Також відсутня інформація, яку суму Ситник отримав після утримання податків і зборів.

Заробітна плата заступника генерального прокурора - спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького за жовтень становила 164 тис. 134 гривні. Про це йдеться в повідомленні про суттєві зміни за поточний рік в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

При цьому в декларації Холодницкого також відсутня інформація про його оклад і суму, яку він отримав після утримання податків.

Нагадаємо, у вересні директор НАБУ Ситник отримав до своєї зарплати 18 тис. грн надбавки. Також у вересні генпрокурор Луценко отримав 142 тис. грн зарплати, його заступник Холодницький - на 23 тис. більше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: