Стало відомо, скільки військових перебувають у самоізоляції через два випадки коронавірусу в армії

Стало відомо, скільки військових перебувають у самоізоляції через два випадки коронавірусу в армії

В ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 137 військових

137 військових перебувають у самоізоляції через підтвердження двох випадків коронавірусу в армії.

Про це повідомила пресслужба Міноборони.

«В ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 137 військових. У найближчі три дні у 62 військових закінчується термін ізоляції», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, 2 квітня у лавах ЗС України зафіксували перші випадки зараження коронавірусом. Захворювання на коронавірус виявили у військової лікарки з Хмельницького та військовослужбовця Київського гарнізону.

У зв'язку з цим Генеральний штаб Збройних сил України заборонив службові відрядження на час карантинного режиму, введеного через спалах коронавірусу.

Крім того, військовослужбовцям на час карантину призупинили надання щорічних планових відпусток та обмежили надання відпусток для складання екзаменаційних сесій в цивільних навчальних закладах.

Нагадаємо, влада України посилює карантинні заходи з метою стримування пандемії коронавірусу COVID-19. Відповіжна постанова уряду опублікована у п'ятницю, 3 квітня.

Зазначимо, українцям з понеділка можна виходити на вулицю лише з документами і в масці. Глава уряду зазначив, що що жорсткі обмеження - це тенденція, до якої дедалі частіше вдаються держави по всьому світу.

Також Кабінет міністрів закликає українців утриматись від шашликів, від прогулянок парками на найближчі 3-4 тижні у зв'язку з посиленням карантину в Україні.

В Україні з 12 березня до 24 квітня діють обмежувальні заходи через пандемію коронавірусу.

Станом на 10:00 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 138 нових випадків інфікування.

Також Шмигаль заявив, що у кінці квітня уряд поетапно послаблюватиме карантинні обмеження, якщо зменшиться кількість хворих на Covid-19.

Читайте також: 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: