Суд оголосив перерву у розгляді справи Насірова до 5 березня

Суд оголосив перерву у розгляді справи Насірова до 5 березня

Адвокати Насірова попросили госпіталізувати підзахисного у зв'язку з його критичним станом

Солом'янський суд Києва оголосив перерву у розгляді справи та обрання запобіжного заходу відстороненому від посади голові Держфіскальної служби України Роману Насірову до 5 березня 10 ранку.

Адвокати Насірова попросили госпіталізувати підзахисного у зв'язку з його критичним станом. Також вони наполягали на перенесенні розгляду справи.

«Просимо відкласти розгляд справи на завтра», — заявив захист.

Обстеження відстороненого від посади глави Державної фіскальної служби Романа Насірова в Інституті кардіології імені Стражеска не виявило в нього гострої невідкладної кардіографічної патології.

Як повідомляв «Главком», Насірова перевозили в кареті швидкої допомоги в супроводі працівників Національного антикорупційного бюро України та лікарів.

Адвокат Насірова Олександр Лисак заявив, що в Інституті кардіології ім. Стражеска не змогли надати висновок щодо стану і діагнозу його підзахисного, оскільки його привезли без медичної документації з лікарні «Феофанія», де він лікувався раніше.

«Комісія прийшла до висновку, що встановити діагноз неможливо, оскільки відсутні документи з закладу, де він перебував», - сказав Лисак по завершенні медичного огляду в Інституті кардіології.

Адвокат також заявив, що лікарі не змогли надати висновок щодо можливості Насірова брати участь у судових діях.

Ще раніше Романа Насірова вивезли з території клінічної лікарні «Феофанія» для проведення об’єктивної оцінки його стану здоров’я. Однак на території Інституту кардіології імені Стражеска деякі народні обранці впродовж двох годин блокували вхід до реанімаційного відділення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: