Суд поновив мера Миколаєва на посаді

Суд поновив мера Миколаєва на посаді
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич

Олександра Сєнкевича 5 жовтня 2017 року депутати міської ради достроково відправили у відставку

Одеський апеляційний адміністративний суд 27 липня прийняв рішення про відхилення апеляції депутатів Миколаївської міськради на рішення Центрального райсуду міста Миколаєва, який відновив на посаді міського голову Олександра Сєнкевича.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Федір Панченко.

«Одеський апеляційний адміністративний суд закрив провадження за апеляційною скаргою депутатів Миколаївської міської ради на рішення суду щодо поновлення Олександра Сєнкевича на посаді міського голови. Таким чином, він відмовив в задоволенні апеляційних скарг. Вітаю Олександра Сєнкевича з черговою перемогою», - написав депутат.

Нагадаємо, 5 жовтня позачергова сесія Миколаївської міської ради визнала незадовільною роботу і достроково припинила повноваження міського голови Миколаєва Сєнкевича. Це рішення ухвалене у тому числі і через наявність проваджень, які 6 жовтня закрив суд.

При цьому тодішня в.о. обов’язки мера – секретар міськради Тетяна Казакова відмовилася подавати апеляцію на рішення суду першої інстанції про відновлення на посаді Сєнкевича. Натомість її подало двоє депутатів міськради.

Читайте також: Переворот в Миколаєві. Як меру від «Самопомочі» вдалось піти з посади живим

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: