Суд продовжив арешт полковника Без’язикова на два місяці

Суд продовжив арешт полковника Без’язикова на два місяці

Суд прийняв аргументи обвинувачення, що Без'язиков може втекти

Шевченківський райсуд столиці залишив під вартою ще на два місяці – до 11 лютого - полковника Івана Без’язикова, якого підозрюють у державній зраді.

Таким чином, суд задовольнив сторону обвинувачення, передає телеканал «112 Україна».

Прокурор стверджує, що якщо Без’язикова відпустити, то він може втекти на тимчасово непідконтрольну Україні територію. Ці слова обурили адвокатів підсудного. Вони запевняють, що їхній підзахисний нікуди не збирається втікати.

Сам підозрюваний скаржиться, що суд не приймає до уваги всі аргументи захисту. «Ні законодавство України, ні законодавство ЄС немає ніякого значення для винесення цього рішення», – переконаний він.

Наступне засідання призначили на 15 січня.

Нагадаємо, 12 грудня 2016 року Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з «ДНР».

За даними СБУ, військовий розвідник, полковник ЗСУ, звільнений з полону бойовиків влітку 2016 року, Іван Без'язиков мав посвідчення, підписане ватажком «ДНР» Олександром Захарченком.

Наприкінці грудня 2016 року Служба безпеки України на офіційному каналі YouTube оприлюднила телефонні розмови полковника ЗСУ Івана Без’язикова щодо його співпраці з бойовиками, підконтрольними спецслужбам РФ.

Читайте  також матеріал «Главкома»: Адвокат полковника-«шпигуна» Івана Без’язикова: Зараз іде переписування історії Іловайського котла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: