Суд скасував ухвалу про заборону щодо припинення трансляції «Доброго ранку, країно!»

Суд скасував ухвалу про заборону щодо припинення трансляції «Доброго ранку, країно!»
У телепрограмі лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко виступила із заявою-звинуваченням на адресу президента Петра Порошенка

«Доброго ранку, країно!» буде виходити в ефірі Суспільного до прийняття остаточного рішення Апеляційним судом, - заявив Аласанія

12 липня 2018 року Святошинський районний суд міста Києва скасував свою ухвалу про «заборону НСТУ дій щодо припинення трансляції програми Ера-Медіа», яку видав 27 червня 2018 року.

Про це у себе на сторінці написав голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

«Тепер 15 днів на оскарження Ерою»,  – зазначив він.   

 

Зураб Аласанія у коментарі «Суспільне. Детектор медіа» повідомив, що програма «Доброго ранку, країно!» буде виходити в ефірі Суспільного до прийняття остаточного рішення Апеляційним судом.

23 червня компанія «Ера-Медіа» звернулася до суду з позовом до «НСТУ», у якому просила суд зобов’язати виконувати договір та визнати продовженим договір, на підставі якого виробляється і транслюється програма «Доброго ранку, країно!», що виходить в ефірі каналу «UA: Перший».

27 червня суд задовольнив заяву позивача компанії «Ера-Медіа» про забезпечення позову шляхом заборони припинення трансляції цієї програми.

Нагадаємо, раніше «Національна суспільна телерадіокомпанія України» повідомила, чому закривають телепрограму «Доброго ранку, Країно!» виробництва ТОВ «Ера-Медіа», у якій лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко виступила із заявою-звинуваченням на адресу президента Петра Порошенка.

Читайте також: Свіжа соціологія. Найвищий антирейтинг у Порошенка, Тимошенко і Яценюка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: