Сутички під посольством РФ у Києві: затримані вже двоє «свободівців»

Сутички під посольством РФ у Києві: затримані вже двоє «свободівців»
Укрінформ

Протестувальники назвалися «росіянами, які не хочуть голосувати»

У результаті заворушень під будівлею посольства РФ у Києві затримано двох осіб, у тому числі депутата Київської міської ради, повідомляє з місця події кореспондент «112 Україна».

Зазначимо, раніше серед мітингувальників був помічений «свободівець», екс-нардеп, а нині депутат Київради Ігор Мірошниченко.

«Прийшли люди, які принесли т. зв. «опудало» з головою нібито Володимира Путіна, принесли плакати «Смерть Росії». Вони назвалися громадянами РФ, кажуть, що голосувати не будуть, це їхня принципова позиція», - повідомляє кореспондент.

«Після сутичок вже затримали двох осіб, один є депутатом Київради, його направили в одне з відділень поліції. Другому сказали, що він затриманий за хуліганство, зараз ми бачимо, що деякі з протестувальників витирають ноги об прапор Росії», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що проголосувати на території посольства РФ у Києві вже встигли близько трьох десятків російських громадян.

«Тут близько 300-400 правоохоронців, вони оточили (будівлю посольства, - ред.) та намагаються забезпечити доступ громадян РФ на дільницю», - додала кореспондент.

Пізніше у прес-службі ВО «Свобода» заявили, що поліція затримала депутата Київради Володимира Назаренка.

Раніше під будівлею посольства сталися сутички протестувальників з поліцією, учасники акції протесту намагалися заблокувати будівлю і не пускали всередину неї голосуючих. Також вони намагалися знести огорожу дипустанови.

Крім того, під будівлею посольства був побитий чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: