«Свободівець»: Жиліна під час Майдану прикривав діючий начальник громадської безпеки Києва

«Свободівець»: Жиліна під час Майдану прикривав діючий начальник громадської безпеки Києва
Фото: 112 Україна

Леонов заявляє, що у лютому 2014 року діючий начальник громадської безпеки Києва прикривав терористичну організацію «Оплот» та її лідера Євгена Жиліна

Народний депутат VII скликання від ВО «Свобода» Едуард Леонов заявляє, що терористичну організацію «Оплот» та її лідера Євгена Жиліна, ймовірно убитого вчора, під час Євромайдану прикривав діючий начальник громадської безпеки міста Києва. Про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».
«З цією істотою (Жиліним. - Ред.) я зіштовхнувся 18 лютого 2014 року на Грушевського і саме з його банди почалося криваве масове побоїще з багатьма смертями Небесної Сотні, яке тривало останні дні Майдану. Коли вперше цей «Оплот» напав на нас на Грушевського, від нас його врятував діючий начальник громадської безпеки міста Києва, він особисто прикривав цих негідників. Тому, діюча влада повинна замислитись над тим, хто зараз в Україні в так званих правоохоронних органах», - заявив Леонов.
Нагадаємо, 19 вересня жертвою стрілянини у ресторані в елітному селищі Горки-2 в Підмосков'ї виявився ватажок терористичної організації «Оплот» Євген Жилін. Невідомий зробив кілька пострілів з пістолета в двох відвідувачів, після чого втік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: