Теракт в Керчі. Окупаційна влада розказала, як вчинить із тілом Рослякова

Теракт в Керчі. Окупаційна влада розказала, як вчинить із тілом Рослякова
Місце поховання Рослякова визначать його рідні 

Місце поховання керчанина Рослякова визначать його рідні — окупаційна влада

Студента Владислава Рослякова, якого слідчий комітет Росії називає підозрюваним у стрілянині у Керченському коледжі, поховають пізніше, після проведення посмертної психологічної експертизи. Про це повідомляє видання Керчь.FM з посиланням на так заваного голову адміністрації Керчи Сергія Бороздіна.

Місце поховання визначать рідні Рослякова.

Наразі у лікарнях окупованого Криму та Росії залишаються 45 людей, які постраждали внаслідок вибуху та стрілянини у політехнічному коледжі Керчі.

Нагадаємо, 17 жовтня у політехнічному коледжі в тимчасово окупованій Керчі стався вибух та стрілянина. Загинула 21 людина, приблизно 50 людей були поранені.

Слідчий комітет Росії заявив, що 18-річний студент Владислав Росляков влаштував стрілянину у коледжі, після чого сам застрелився.

Українська прокуратура відкрила провадження через стрілянину у Керчі. Події розслідують як терористичний акт. Україна через вибух посилила охорону державного кордону. У Росії вибух спочатку визнали терактом, а пізніше перекваліфікували справу на масове убивство. В анексованому Криму оголосили триденну жалобу за загиблими.

Читайте також: «Тепер - це ваша реальність». Трагедія в окупованій Керчі: перші висновки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: