Тіло туриста, якого росіянин вбив у Туреччині, доставлять в Україну у четвер

Тіло туриста, якого росіянин вбив у Туреччині, доставлять в Україну у четвер
Андрій Сова помер у лікарні Аланії 14 липня

57-річний житель Запоріжжя Андрій Сова помер після бійки з росіянином у турецькому готелі

У четвер, 19 липня, до запорізького аеропорту спецбортом мають доставити тіло 57-річного туриста, який помер турецькій лікарні після бійки із росіянином.

Про це журналістів поінформували в адміністрації КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя».

«За попередньою інформацією, тіло загиблого туриста мають доставити о 10.10 в четвер. Це буде літак авіакомпанії «Роза вітрів», - прокоментували у запорізькому аеропорту.

Як повідомлялося, 57-річний житель Запоріжжя Андрій Сова помер у лікарні Аланії 14 липня. До цього він шість днів був у комі після бійки із туристом із Росії.

7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія - Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою. Постраждалого у стані коми доправили до місцевої лікарні.

Особа підозрюваного у побитті українського туриста встановлена, це росіянин Андрій Похвальний, його заарештували, зараз він перебуває в турецькій в'язниці і чекає на суд. Прокурори розповіли, що нападнику загрожує від 8 до 12 років в'язниці.

Напередодні стало відомо, що у Туреччині проводять експертизу щодо причин смерті українця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: