Тимошенко подала документи до ЦВК

Тимошенко подала документи до ЦВК
ЦВК розглядатиме документи Тимошенко протягом п’яти днів

Тимошенко стала вже 27 кандидатом у президенти, який подав документи до Центрвиборчкому

Юлія Тимошенко разом з командою, у середу, 23 січня, подала до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом на пост президента. Про це йдеться на партійному сайті.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що вже готовий календарний план реалізації Нового курсу, що розроблявся найкращими фахівцями стратегії відродження країни.

Голова партії нагадала, що протягом кількох останніх років особисто збирала «інтелектуальних, талановитих, сильних, патріотичних людей, науковців, представників громадянського суспільства, правознавців для того, щоб мати можливість створити правильний курс України».

За словами Тимошенко, в України час від часу виникає шанс покінчити з хаосом і піднятися з руїн. «Такі шанси людям дають на революціях і на президентських виборах. Зараз знову такі можливості відкриваються, і від кожної людини в країні залежить, чи цей шанс буде цього разу реалізований позитивно», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Тепер ЦВК розгляне її документи протягом п’яти днів та ухвалить рішення про реєстрацію.

Як зазначили у Центрвиборчкомі, Тимошенко стала вже 27 кандидатом  у президенти, який подав документи. Досі ЦВК вже відмовила у реєстрації 6 особам.

Як відомо, Тимошенко висунули у президенти 22 січня на з’їзді партії «Батьківщина».

Нагадаємо, згідно із новими соціологічними дослідженнями, Петро Порошенко наздоганяє Юлію Тимошенко у президентських рейтингах. 

До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: