Трагедія у Запоріжжі: стали відомі імена чиновників, які були на катері

Трагедія у Запоріжжі: стали відомі імена чиновників, які були на катері

У рамках розслідування буде проведено судово-медичну експертизу, яка покаже, чи вживали чиновники алкоголь

Прокуратура Запорізької області відкрила кримінальне провадження за фактом перекидання катера на Дніпрі, у результаті чого одна людина загинула і одна отримала травми.

Про це «Українській правді» повідомив прес-секретар прокуратури Андрій Рибальченко.

«30 вересня три особи перевернулися на катері, внаслідок чого одна особа загинула, одна отримала тяжкі поранення і ще одна особа вціліла. За фактом події розпочато кримінальне провадження за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) ККУ. Тривають першочергові слідчі дії для встановлення усіх обставин події», - заявив Рибальченко.

За його словами, про алкоголь у катері в прокуратурі інформації немає, але в рамках розслідування буде проведена і судово-медична експертиза. «Вона покаже, чи були там тверезі чи нетверезі», - сказав речник прокуратури.

Джерела підтвердили інформацію про те, що внаслідок інциденту загинув заступник начальника Управління захисту економіки Павло Саварець, а керівник Запорізького рибоохоронного патруля Дмитро Чайка отримав важкі травми. При цьому співробітник УЗЕ Павло Юшков уцілів.

«Чайка отримав важкі травми. Це травма голови і травма тулуба. Писали, що порізало гвинтом, але то про загиблого йдеться. А Чайку, певно, об катер вдарило», - сказав співрозмовник.

Раніше повідомлялося, що в акваторії Дніпра в Запоріжжі перекинувся катер з трьома людьми на борту, один чоловік загинув, ще один госпіталізований.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: