Трамп назвав головного претендента на пост глави ФБР

Трамп назвав головного претендента на пост глави ФБР
Ймовірний глава Бюро Джо Ліберман

Президент США сказав, що він «дуже близький» до призначення нового директора ФБР

Колишній сенатор від демократів Джо Ліберман є одним з головних претендентів на посаду директора Федерального бюро розслідувань.

Про заявив президент США Дональд Трамп, виступаючи перед журналістами під час зустрічі з президентом Колумбії Хуаном Мануелем Сантосом, передає CNN.

Трамп сказав, що він «дуже близький» до призначення нового директора ФБР. На питання, чи є 75-річний Ліберман головним кандидатом на цю посаду, Трамп відповів «так».

За словами джерела, Дональд Трамп в середу, 17 травня, провів зустріч з Ліберманом і вважав його кандидатуру «підходящою».

Джо Ліберман - колишній американський сенатор (спочатку представляв інтереси Демократичної партії, потім був переобраний як незалежний кандидат) від штату Коннектикут. Він безуспішно балотувався на пост президента від Демократичної партії в 2004 році.

Нагадаємо, Трамп розглядав на посаду глави ФБР кандидатури колишнього незалежного сенатора Джо Лібермана, в.о. глави ФБР Ендрю Маккейба, колишнього губернатора штату Оклахома Френка Кітінга і колишнього співробітника бюро Річарда МакФілі. Він у минулому керував офісом ФБР в Балтіморі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: