Трамп підтримав республіканця, якого підозрюють у зв'язках із Кремлем

Трамп підтримав республіканця, якого підозрюють у зв'язках із Кремлем
Дейна Рорабейкер

Дейна Рорабейкер відомий своїми виступами на підтримку тісної співпраці з нинішнім російським керівництвом

Президент США Дональд Трамп виступив із публічною підтримкою конгресмена від республіканців Дейна Рорабейкера, який протягом останніх років продовжує висловлювати проросійську позицію в Конгресі та підозрюється у зв'язках з РФ.

Відповідний допис нинішній глава Білого дому розмістив на своїй офіційній сторінці в Twitter.

«Дейна Рорабейкер є великим конгресменом для свого округу, а також для населення Каліфорнії. Він багато працює і має повагу від усіх – він веде за собою! Демократи відчайдушно намагаються змістити Дейна, витрачаючи величезні суми, щоб обрати супер ліберала, який слабкий у питаннях злочинності та поганий для наших військових і ветеранів!» – написав Трамп.

Основні голосування на проміжних виборах до Конгресу США відбудуться в вівторок. Американці обиратимуть конгресменів до Палати представників у повному обсязі, а також третину Сенату.

Нагадаємо, Дейна Рорабейкер відомий своїми виступами на підтримку тісної співпраці з нинішнім російським керівництвом, а також висловлюванням симпатій відносно позицій Кремля попри агресію РФ у Європі та втручання у внутрішні справи США. Конгресмен неодноразово заявляв, що особисто знайомий з Володимиром Путіним і навіть боровся з ним на руках. Втім ця історія не має інших підтверджень, крім слів Рорабейкера. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: