Трамп похвалився, що у нього була «відмінна розмова» з Путіним

Трамп похвалився, що у нього була «відмінна розмова» з Путіним
Трамп провів телефонну розмову з російським президентом Путіним

Розмова Трампа з Путіним тривала майже півтори години

Президент США Дональд Трамп заявив, що у нього «була відмінна розмова» з Володимиром Путіним.

Про це повідомляє Fox News.

«У нас з президентом Путіним була чудова розмова. Ми говорили про мир у Сирії, що дуже важливо. Ми говорили про Північну Корею», - сказав він.

Крім цього, зазначив Трамп, вони торкнулися ситуації в Україні.

Він зазначив, що його розмова з Путіним тривала майже півтори години, а обговорення з врегулювання ситуації в Сирії, Північній Кореї і в Україні були досить суворими, рішучими, не уточнивши деталей.

Нагадаємо, американський сенатор Джон Маккейн піддав критиці президента США Дональда Трампа за телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 21 листопада, Трамп і Путін провели телефонну розмову, під час якої обговорили ряд геополітичних питань, включаючи Україну. 

Раніше спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що з терористами «Л/ДНР» не треба узгоджувати розгортання миротворчої місії на Донбасі.

Як повідомляв «Главком», президенту США Дональда Трампа буде запропонований варіант схвалення виділення Україні гранту в розмірі 47 мільйонів доларів на придбання американського оборонної зброї для стримування агресії РФ, в тому числі протитанкові ракети Javelin.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: