У Авакова кажуть, що сьогоднішні обшуки у Кернеса – не останні

У Авакова кажуть, що сьогоднішні обшуки у Кернеса – не останні
Фото sharij.net

Епоха злочинної харківської банди Кернес-Добкін, недоторканної колись, потихеньку добігає кінця – Шкіряк

Обшуки, які сьогодні силовики проводять у мера Харкова Геннадія Кернеса, не останні. Таку думку в ефірі телеканала «112 Україна» висловив радник МВС Зорян Шкіряк.

«Це надзвичайно позитивний і достатньо потужний сигнал того, що епоха злочинної харківської банди Кернес-Добкін, недоторканної колись, потихеньку добігає кінця. Враховуючи масштаб злочинної схеми, за якою було вкрадено понад 600 га харківської землі, ми можемо уявити масштаби діяльності цього злочинного угруповання. Ще після Революції гідності ми активно порушували питання притягнення і Кернеса, і Добкіна до кримінальної відповідальності, але кілька разів тодішні генеральні прокурори всі справи зводили нанівець. Щодо Добкіна деякі справи було закрито через недостатню кількістю доказів. Я переконаний у тому, що це не останні обшуки. На жаль, Добкіна вкотре рятує депутатська недоторканність, і це ще одне підтвердження того, що з цим треба щось робити», – зазначив він.

При цьому Шкіряк припустив, що незабаром до Верховної Вади буде внесено подання на позбавлення депутатської недоторканності кількох депутатів.

Раніше стало відомо, що в Харкові силовики проводять обшуки в приміщеннях, які належать високопосадовцям. Зокрема, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що обшуки здійснюють в приміщеннях, що належать меру Геннадію Кернесу і матері нардепа Михайла Добкіна.

Про подробиці земельних махінацій Кернеса і Добкіна розповів народний депутат Антон Геращенко.

Обшуки проводяться і в міськраді Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: