У банку на Львівщині, де прогриміли вибухи, кошти клієнтів збережені

У банку на Львівщині, де прогриміли вибухи, кошти клієнтів збережені

Банківський сейф залишився неушкодженим

В Ощадбанку заявляють, що здійснені клієнтами платежі у відділенні фінустанови в смт Славське Львівської області, де вночі сталися два вибухи, проведені, кошти клієнтів збережені, викрадену з банкомату суму встановлюють.

«Викрадену злочинцями з банкомату сума встановлюють. Сейф, що був розташований у відділенні, залишився непошкодженим та опломбованим. Усі платежі, здійснені клієнтами в зазначеному відділенні, проведені, клієнтські кошти збережено», - йдеться в повідомленні на сайті Ощадбанку.

У фінустанові також вказали, що зловмисники використовували вибухову речовину для підриву. У результаті зруйновано двері та пошкоджено банкомат.

«У результаті інциденту жоден співробітник, клієнт або місцевий житель не постраждав», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв раніше відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, в результаті двох нічних вибухів у смт Славське постраждало відділення Ощадбанку. Поліція встановила, що до вхідних дверей у відділення і встановленого поруч банкомату було прикріплено вибухівку, що спрацювала близько 1.30. За попередніми даними, зловмисники використовували пластид. У результаті вибухів пошкоджено частину будівлі банку, двері та вікна, а також банкомат. Загиблих і постраждалих немає.

З банкомату викрали касету з готівковими коштами.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнової шкоди в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) і ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка у великих розмірах).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: