У Черкасах водій отримав три роки в'язниці за наїзд на п'ятирічного хлопчика

У Черкасах водій отримав три роки в'язниці за наїзд на п'ятирічного хлопчика

У вересні минулого року 23-річний водій грубо порушив правила дорожнього руху, він вчасно не зменшив швидкість руху своєї автівки та скоїв наїзд на 26-річного чоловіка та п'ятирічного хлопчика

Суд у Черкасах призначив водію, який скоїв наїзд на пішоходів, покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Про це повідомляє Черкаська прокуратура.

За публічного обвинувачення Черкаської місцевої прокуратури, Придніпровський районний суд м. Черкаси 20 травня визнав водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження) КК України. 

«Придніпровський районний суд Черкас призначив водію покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Черкасах 3 вересня 2019 року на пішохідному переході по бульвару Шевченка 23-річний водій, грубо порушив вимоги правил дорожнього руху, через те, що вчасно не зменшив швидкість руху своєї автівки та скоїв наїзд на 26-річного чоловіка та п'ятирічного хлопчика, які перетинали проїзну частину бульвару Шевченка поблизу CityMarket.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: