У Держдумі РФ запропонували розірвати дипвідносини з США

У Держдумі РФ запропонували розірвати дипвідносини з США

Така пропозиція виникла внаслідок ситуації навколо телеканала Russia Today

Депутат Держдуми від фракції КПРФ Микола Харитонов закликав розірвати дипломатичні відносини з США. Він озвучив цю пропозицію в зв'язку з ситуацією навколо телеканалу Russia Today в США.

«Мені здається, цілком об'єктивно було б, якби Державна дума заявила і зробила б пропозицію керівництву країни - розірвати дипломатичні відносини, закрити небо для прольоту - того, що літає і відлітає в США», - заявив комуніст на засіданні Держдуми, коментуючи ситуацію навколо телеканалу Russia Today в США. Він додав, що «США загострили ситуацію до межі».

Голова Держдуми  РФ В’ячtслав Володін заявив, що керівництво всіх фракцій обговорить дзеркальні заходи у відповідь діям влади США, які зобов'язали телеканал Russia Today визнати себе іноагентом на території країни. Також Володін звинуватив американські ЗМІ в «неприкритому втручанні» в справи Росії. У чому саме полягає втручання, він не уточнив.

Раніше в США зажадали від RT зареєструватися в реєстрі іноземних агентів, проте телеканал відмовився це робити. Термін реєстрації продовжили до 13 листопада. Якщо телеканал не зареєструється в реєстрі, його директора можуть заарештувати, а рахунки - заморозити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: