У Держприкордонслужбі прокоментували обшуки: у такому шоу не було необхідності

У Держприкордонслужбі прокоментували обшуки: у такому шоу не було необхідності
Фото Укрінформ

Слободян: озброєні люди намагалися заблокувати роботу центру управління службою, що здійснює управління підрозділами, які охороняють державний кордон

Немає ніякої необхідності в проведенні обшуків в офісах Державної прикордонної служби України. Про це повідомив помічник голови ДПСУ Олег Слободян, інформує телеканал «112 Україна».

«Дійсно, близько 9:30 в Адміністрацію Держприкордонслужби увірвалися озброєні люди, як потім виявилося, це були співробітники спецпідрозділу МВС «Корд», також департаменту по боротьбі з економічними злочинами, вони супроводжували слідчих військової прокуратури, яка нібито повинна здійснити виїмку документів у справі незаконної вирубки лісу. Однак, у такому шоу ніякої необхідності не було, тому що Держприкордонслужбу сама співпрацює зі слідством, відповідні матеріали розслідувань і пояснення давно були направлені в ГПУ. Тільки вчора ще один пакет документів був направлений в ГПУ», – сказав Слободян.

Він додав - озброєні люди намагалися заблокувати роботу центру управління службою, що здійснює управління підрозділами, які охороняють державний кордон. На щастя, їм це не вдалося. «Зараз йдуть обшуки в 3-х приміщеннях. Поки нічого такого, що свідчило б про незаконність дій, не знайдено», - розповів він.

Нагадаємо, в центральному офісі Державної прикордонної служби, Західному регіональному управлінні і Чопському прикордонному загоні проходять обшуки. Про це повідомив журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: