У Дніпрі легковик влетів у стовп, загинув водій

У Дніпрі легковик влетів у стовп, загинув водій

Смертельна аварія в Дніпрі сталась вранці 29 грудня 

Від отриманих травм водій помер на місці, пасажира госпіталізували

У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького о 4:35 в суботу, 29 грудня, автомобіль Daewoo Nexia влетів в стовп. В результаті зіткнення водій загинув на місці. Про це пише «Информатор».

За словами співробітників патрульної поліції, автомобіль їхав по проспекту Богдана Хмельницького в бік ДК Шинник. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням і врізався в бетонний стовп. Автомобіль отримав серйозні пошкодження.

У машині перебували двоє людей. Від отриманих травм водій помер на місці. Для того, щоб дістати його з автомобіля, на місце події приїхали рятувальники. Особа загиблого встановлюється.

Другий чоловік, який перебував в Daewoo Nexia, отримав важкі травми. Поліцейські сказали, що дістали пасажира самостійно, після цього його госпіталізували. Спочатку він перебував у несвідомому стані, але пізніше прийшов до тями.

За словами медиків, потерпілому 31 рік. Чоловік в свідомості і стверджує, що не знає, як опинився в автомобілі. Також лікарі помітили у потерпілого ознаки сильного алкогольного сп'яніння.

На місці працюють співробітники патрульної поліції, лікарі швидкої допомоги і ДСНС.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: