У Дніпрі випав величезний град

У Дніпрі випав величезний град

У м.Дніпро та Дніпропетровській області через негоду 20 липня синоптики оголосили штормове попередження. По області триває сильна гроза, у деяких місцях вже випав град діаметром 6-19 мм. Про це повідомила Державна служба України із надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області

«Вранці та вдень пройдуть короткочасні сильні дощі, кількість опадів - 15-49 мм за 12 годин, посилення шквалистого західного вітру до 15-24 м/с. Крім цього, у окремих випадках можливий град, діаметром 6-19 мм. По області триває сильна гроза», - йдеться у повідомленні.

Про наслідки стихії у м.Дніпро повідомляють місцеві видання і очевидці соціальних мереж. Так, близько 12:00 у обласному центрі сталась сильна злива. 

Внаслідок рясного дощу Набережну та ряд вулиць сильно залило водою і рух транспорту по них ускладнений. 

На Новому мосту утворилися великі затори через «ланцюгову», легкого ступеня тяжкості ДТП із п'яти авто. На деяких перехрестях перестали працювати світлофори.

Очевидці події у соціальних мережах поділилися знімками величезного граду. Крім того, на Youtube з'явилося декілька відео з кадрами місць, які постраждали від негоди.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: