У Франції заарештовані 43 уболівальники з Росії

У Франції заарештовані 43 уболівальники з Росії
Фото: Reuters

Росіяни можуть постати перед судом, якщо слідство встановить їх причетність до сутичок в Марселі

Затримані на півдні Франції 43 вболівальники з Росії поміщені під варту. Про це повідомив префект французького департаменту Приморські Альпи Адольф Кольрат.
Росіяни можуть постати перед судом, якщо слідство встановить їхню причетність до сутичок у Марселі, - повідомляє AFP.
Генконсул Росії також підтвердив, що частина затриманих у Франції російських уболівальників відправлена в Марсель. Він зазначив, що в цілому ситуація проясниться до ранку після перевірки.
Раніше глава Всеросійського об'єднання вболівальників Олександр Шпригін повідомив, що російські вболівальники у Франції підписали папери, що затримані на добу для слідчих дій. «Усі підписали папери, що затримані на 24 години для слідчих дій, зараз всіх транспортом поліції повезуть в Марсель на впізнання», - написав у своєму Twitter Шпригін.
Раніше дисциплінарний комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (UEFA) виніс рішення у справі збірної Росії, вболівальники якої влаштували безлади на стадіоні під час матчу чемпіонату Європи проти збірної Англії (1:1). Гіршого, тобто виключення з числа учасників турніру, російській команді вдалося уникнути. UEFA вирішив, що зараз буде досить штрафу в €150 тис. Але в разі повторення марсельської історії збірну Росії автоматично буде дискваліфіковано. Цьому рішенню передував черговий інцидент, в якому були замішані російські вболівальники. Майже три десятки з них вирішено вислати із Франції.
Джерело: Комерсант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: