У Франції група хуліганів розгромила потяг: заарештовано 29 осіб

У Франції група хуліганів розгромила потяг: заарештовано 29 осіб
Поліція Франції

Два вагони потягу виявилися заповнені молодими людьми, багато з них були у стані сп'яніння та здійснювали хуліганські дії

У Франції 40 осіб розгромили пасажирський потяг, який прямував із Парижа в Евіан, внаслідок чого поліція заарештувала 29 осіб.

Про це повідомляє RFI

«29 осіб було заарештовано у суботу вранці, 13 січня, під час великої поліцейської операції на залізничному вокзалі Пар-Дьє у Ліоні», - йдеться у повідомленні.  

Як відзначається, контролер зіткнувся з численною групою хуліганів і зажадав втручання поліції для встановлення контролю над ситуацією, сказав журналістам представник французької залізничної компанії. 

Близько сотні представників сил правопорядку, включаючи національну поліцію, залізничну поліцію, муніципальну поліцію і солдатів з операції Sentinelle («Вартовий»), взяли участь в операції, висаджуючи з потягу хуліганів, які, за їхніми словами, «їхали на захід в Альпах».

«Два вагони потягу виявилися заповнені молодими людьми, багато з них були у стані сп'яніння та здійснювали хуліганські дії, внаслідок чого був нанесений матеріальний збиток. При цьому не було здійснено насильницьких дій», - сказав представник префектури поліції. Особливий збиток, за його словами, був нанесений вагону-ресторану.

Хулігани також розкидали їжу і розливали напої по інших вагонах. 

Загалом у потягу знаходилося 200 пасажирів. Двом з них, які пережили психологічний шок, було надано допомогу.

Раніше повідомлялося, що у Швейцарії внаслідок сильних снігопадів на гірськолижному курорті Церматт в Альпах застрягли близько 13 тисяч лижників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: