У Франції продовжуються акції протесту «жовтих жилетів»

У Франції продовжуються акції протесту «жовтих жилетів»
Фото: Twitter France Bleu Vaucluse

Учасники протестів блокують основні автошляхи по всій країні

У Франції третій день тривають акції протесту проти подорожчання пального. Учасники руху «Жовті жилети» почали блокувати сховища із паливом.

Про це повідомляє Le Figaro.

Протестувальники заблокували сховища нафтової компанії Total на заході країни у комуні Верн-сюр-Сеш поблизу міста Ренн. Вони пропускають легкові автомобілі, але не дозволяють проїзд вантажівок.

Також повідомляється про величезні затори в напрямку Париж-Ренн. Вранці трафік був майже заблокований.

Учасники протестів блокують основні автошляхи по всій країні, в тому числі створюючи загородження на платних пунктах проїзду та ділянках з круговим рухом на в'їздах і виїздах в населені пункти.

Нагадаємо, у різних регіонах Франції проходять акції протесту автомобілістів, які незадоволені підвищенням цін на бензин. Активісти перекривають дороги, в акціях беруть участь десятки тисяч осіб.

У суботу на Єлисейських полях у Парижі поліції довелося застосувати сльозогінний газ проти тих, хто хотів пройти до офісу президента з вимогою його відставки.

Міністерство внутрішніх справ Франції повідомляє, що кількість постраждалих під час протестів перевищила 400 осіб, одна людина загинула.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: