У Генпрокуратурі розповіли подробиці про обшуки в Бучанській міськраді

У Генпрокуратурі розповіли подробиці про обшуки в Бучанській міськраді

Правоохоронці обшукують будівлю Бучанської міськради

Фото: СБУ

У ході досудового розслідування встановлено численні факти незаконної реєстрації речових прав на нерухоме майно, - зазначили у ГПУ

Прокуратура Київської області проводить обшуки в Бучанській міській раді за фактом декларування недостовірної інформації одним із керівників органів місцевого самоврядування. 

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України. 

«У середу, 2 серпня 2017 року, слідчі прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Служби безпеки України на підставі ухвали суду проводять санкціонований обшук у приміщеннях Бучанської міської ради з метою відшукання документів та доказів у кримінальному провадженні за фактом декларування недостовірної інформації одним із керівників органів місцевого самоврядування», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зауважили, що слідчий у вказаному кримінальному провадженні звернувся із запитом про отримання певних документів, проте відповідь на його запит так і не надійшла, що свідчить про відмову особи добровільно надати документи.

У ході досудового розслідування встановлено численні факти незаконної реєстрації речових прав на нерухоме майно, що введено в експлуатацію всупереч встановленому порядку, із подальшою реалізацією фізичним та юридичним особам.

Обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) КК України.

Наразі слідчі дії тривають, необхідні документи службовці Бучанської міської ради надають добровільно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: