Яка команда поведе Гриценка в президенти? Глава штабу озвучив список

Яка команда поведе Гриценка в президенти? Глава штабу озвучив список
Незабаром Анатолій Гриценко представить весь передвиборчий штаб

«Керівниками напрямків передвиборчого штабу Гриценка працюють, як мінімум, сім народних депутатів минулих скликань», - Чумак

Голова громадського руху «Хвиля», народний депутат та глава передвиборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що керівниками напрямків у Гриценка працюють достатньо серйозні спеціалісти, серед яких, як мінімум, сім народних депутатів минулих скликань. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Чумака, зокрема, заступником начальника штабу працює Олег Канівець. «Він був у минулому парламенті у складі об’єднаної опозиції «Батьківщини» разом з Гриценком. Є Рустам Раупов, Сергій Аверченко з «Удару», Наталія Новак, що була в «Ударі», а зараз у «Хвилі», - перерахував глава штабу.

Політик зазначив, що незабаром він і Гриценко представлять весь штаб. «Надалі очікуємо Миколу Катеринчука, Миколу Томенка – і буде потужна сильна команда», - стверджує Чумак.

Політик впевнений, що прізвища інших креативників команди Гриценка поки нічого не скажуть загалу. «Однак скоро про них будуть говорити, як про авторів однієї з успішних кампаній. Коли я починав свою кампанію на округах, зі мною теж працювали нікому не відомі люди, і з мене всі сміялись. Але я перший раз виграв, коли на початку мав показник впізнаваності лише в 3%», - наголосив Віктор Чумак.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скликань, голова «Громадянської позиції».

Верховна Рада призначила президентські вибори на 31 березня 2019 року.

10 грудня Анатолій Гриценко разом з Віктором Чумаком оголосили про об’єднання зусиль на президентських, парламентських та місцевих виборах

У БПП вважають Гриценка «серйозним ризиком для держави».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: