У Грузії протестували проти новообраного президента

У Грузії протестували проти новообраного президента
Суперник Зурабішвілі з передвиборної гонки, кандидат від опозиційної партії Єдиний національний рух (ЕНД) Григол Вашадзе заявив, що опозиція має намір продовжити протести

Протестувальники заявили, що мають намір домогтися дострокових парламентських виборів і відставки уряду

У Тбілісі після інавгурації Саломе Зурабішвілі в неділю, 16 грудня, представники опозиційного об'єднання «Сила в єдності» провели акцію протесту проти підсумків виборів. Про це повідомляє DW.

Так, у центрі столиці, на проспекті Руставелі, встановили кілька наметів. Протестувальники заявили, що мають намір домогтися дострокових парламентських виборів і відставки уряду

Суперник Зурабішвілі з передвиборної гонки, кандидат від опозиційної партії Єдиний національний рух (ЕНД) Григол Вашадзе заявив, що опозиція має намір продовжити протести.

При цьому він додав, що наметовий табір перед будівлею парламенту на проспекті Руставелі розбитий не буде.

Нагадаємо,16 грудня у Грузії відбулась інавгурація президента Саломе Зурабішвілі. Вона стала першою жінкою на цій посаді. Її інавгурація відбулася в фортеці Батоніс ціхе в місті Телаві.

Нагадаємо, 28 листопада в Грузії відбувся другий тур президентських виборів. За президентське крісло боролися незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі, яка користується підтримкою правлячої партії Грузинська мрія, і Григол Вашадзе - опозиціонер від об'єднання Сила в Єдності, в яку входить Єдиний національний рух екс-президента Михайла Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: