У Києві біля офісу націоналістів стався вибух

У Києві біля офісу націоналістів стався вибух
15 травня в офісі націоналістів у Києві знайшли вибухівку

Вибух пролунав рано-вранці на вулиці Зої Гайдай

Вибух без жертв стався біля офісу партії «Національний корпус» (колишній «Азов») у Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції Києва у Facebook.

Згідно із повідомленням, поліцейські з’ясували, що вибух стався близько четвертої години ранку, але на лінію «102» у той момент жодних повідомлень від місцевих жителів чи очевидців пригоди не надходило.

«До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Зої Гайдай пошкоджено металевий паркан та обгоріла стіна на першому поверсі будинку», – сказано у повідомленні.

Як повідомляють «Українські новини» із посиланням на джерело у правоохоронних органах, вибух стався біля офісу «Національного корпусу» по вул. Зої Гайдай, 9/8.

Як відомо, у 15 травня вдень партія «Національний корпус» заявила, що в їхній центральний офіс в Оболонському районі Києва підкинули вибухівку. Пізніше поліція повідомила, що вибуховий пристрій, знайдений у центральному офісі партії «Національний корпус» в Києві, було зроблено на основі тротилової шашки, яка, втім, не була під'єднана до таймера.

Як повідомляв «Главком», 9 травня активістки «Національного корпусу» заблокували квартиру «прогресивної соціалістки» Наталії Вітренко у Києві.

Крім того, 20 травня у Києві в будівлі, за адресою Антоновича, 3б, де розміщується організація «Конгресу українських націоналістів», стався вибух.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: