У Києві чоловік убив ножем свою дружину

У Києві чоловік убив ножем свою дружину
Вилучені з місця злочину ножі зі слідами крові

59-річна потерпіла разом зі своїм чоловіком вживала спиртні напої, згодом між подружжям розпочалася сварка, яка переросла у бійку

У Києві чоловік під час розпиття спиртних напоїв убив ножем жінку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини Оболонського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення, що у квартирі він виявив мертвою свою матір. На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі швидкої допомоги констатували смерть жінки. За попереднім висновком медиків, потерпіла померла внаслідок проникаючих колото-різаних ран. Для остаточного встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу», - йдеться в повідомленні.

У помешканні, де сталася трагедія, правоохоронці виявили чоловіка загиблої, який зізнався у скоєному. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події слідчо-оперативна група вилучила вісім ножів зі слідами бурого кольору. Речові докази направлено на експертні дослідження.

«Поліцейські з’ясували, що 59-річна потерпіла разом зі своїм чоловіком вживала спиртні напої. Згодом між подружжям розпочалася сварка, яка переросла у бійку. В якийсь момент чоловік схопив зі столу кухонний ніж та двічі вдарив ним свою дружину. У результаті отриманих травм жінка померла. Пояснити правоохоронцям причину свого вчинку підозрюваний не може. З його слів, він нічого не пам’ятає через те, що у момент скоєння злочину перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння», - розповіли в поліції.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Наразі 65–річний киянин перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: