У Києві перехожі допомогли затримати зловмисника, який скоїв розбійний напад на продавця

У Києві перехожі допомогли затримати зловмисника, який скоїв розбійний напад на продавця

Правопорушником виявився 43-річний уродженець Дніпра, який зараз живе у столиці

Чоловік зайшов у магазин, вибрав два мобільні телефони, а коли продавець оформлював товар - бризнув йому в обличчя газовим балончиком , забрав гаджети і намагався втекти. Однак його затримали випадкові свідки події. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

За його даними, інцидент стався у суботу, 23 вересня, у Дніпровському районі Києва. Коли на місце події прибули патрульні наряди та слідчо-оперативна група, 22-річний продавець розповів про обставини вчинення правопорушення. Після того як зловмисник із неоплаченими телефонами вибіг на вулицю, він спробував його наздогнати і при цьому кликав на допомогу. Тож разом із перехожими вони затримали нападника і викликали поліцію.

Правопорушником виявився 43-річний уродженець Дніпра, який зараз живе у столиці. Під час огляду у нього вилучили два мобільні телефони і газовий балончик. Окрім того, при проведенні слідчих дій у його помешканні знайшли гранату РГД-5, яку відправили для проведення експертизи.

Подія належним чином зареєстрована. Дії зловмисника кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу України: 187 (Розбій) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіку загрожує до 12-років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють походження та призначення вилученого боєприпасу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: