У Києві після потрійного ДТП намагалися спалити авто

У Києві після потрійного ДТП намагалися спалити авто
У Києві після потрійного ДТП намагалися спалити авто

Жінка-водій позашляховика Hyundai зняла номери з машини і зникла з місця події

На Одеській трасі на в'їзді в Київ відбулася аварія за участю автомобілів Hyundai Terracan, Toyota Corolla і рейсового маршрутного таксі Mercedes Sprinter. Жінка-водій позашляховика Hyundai зняла номери з машини і зникла з місця події.

Як повідомляє Інформатор, ДТП сталася в п'ятницю, 26 жовтня, близько 21:00.

За словами очевидців, жінка-водій з пасажиром на позашляховику Hyundai Terracan на великій швидкості їхали по Одеській трасі у бік Києва. Біля КПП при в'їзді в столицю Hyundai влетів в Toyota Corolla. Від удару позашляховик занесло, він врізався у відбійник, який зачепив маршрутку Київ — Умань з пасажирами в салоні. Після аварії з Hyundai вибігла жінка-водій, зняла з машини номери і зникла у невідомому напрямку. Її пасажир перебував у неадекватному стані і, щонайменше, два рази намагався підпалити автомобіль. Проте це йому не вдалося. Також свідки додали, що даний автомобіль, буквально за кілька хвилин до ДТП, створив кілька аварійних ситуацій і підрізав інші машини.

Внаслідок аварії у Toyota Corolla пошкоджена задня частина, у маршрутного таксі вибито скло з боку водійського сидіння, а Hyundai Terracan отримав сильні пошкодження передньої частини і обох боків. На щастя, ніхто з водіїв та пасажирів маршрутки не постраждав. За людьми, котрі їдуть в Умань, приїхав інший автобус. Деталі аварії встановить слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: