У Солом'янському районі Києва вибухнула автівка. Водій загинув (фото, відео)

У Солом'янському районі Києва вибухнула автівка. Водій загинув (фото, відео)

У ДСНС Києва повідомляють, що водій загинув

Внаслідок вибуху автомобіля, який стався сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва, загинула одна людина - водій іномарки. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«У 8:16 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська вибухнув автомобіль «Мерседес»... У результаті події загинув водій», - наголошується в повідомленні.

На місці працюють слідчо-оперативні групи, експерти-криміналісти, вибухотехніки, лікарі «швидкої» і рятувальники. «Встановлюються причини та обставини вибуху. Подія належним чином зареєстрована. Вирішується питання про її правову кваліфікацію», - резюмується в повідомленні.

Раніше про вибух автомобіля повідомила речниця столичної поліції Оксана Блищик. «У Солом'янському районі Києва стався вибух автомобіля, постраждав чоловік. На місце виїхали всі служби. Деталі згодом», - зазначила вона.

Потужний вибух був чутний жителям навколишніх будинків, інформує «24 канал». «Як повідомили очевидці, інцидент стався на перехресті вулиці Механізаторів та Солом'янської. Є постраждалі. На місце приїхали пожежники та поліцейські», - йдеться в повідомленні.

ЗМІ також повідомляють, що вибух стався біля пішохідного переходу.

Як повідомляв «Главком», у центрі Києва 23 червня близько 10:40 вибухнув позашляховик Toyota. Вибух стався на перетині вулиць Полтавської та Тургенєвської у Шевченківському районі.

Вчора також вибухнула автівка - на Виноградарі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: