У Конгресі США заявили, що не знайдено доказів зв'язків Трампа з Росією

У Конгресі США заявили, що не знайдено доказів зв'язків Трампа з Росією
Дональд Трамп

Демократи Конгресу США виступили проти заяви республіканців

Члени Комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США від республіканської партії заявили, що розслідування про зв'язки президента США Дональда Трампа завершено. В результаті його не виявлено жодних доказів взаємодії Трампа з Кремлем, у тому числі і під час президентських виборів 2016 року.

Про це повідомляє Reuters.

«Ми завершили етап дослідження. Зараз ми знаходимося в стадії підготовки звіту», - сказав представник республіканської партії Майк Конвей, який очолював розслідування.

Тим не менш республіканці не заперечують «прагнення Росії поширювати пропаганду через соцмережі».

«Комітет Палати представників після 14 місяців довгого і ретельного розслідування не знайшов доказів зв'язків та взаємодії між президентською кампанією Трампа 2016 року і Росією», - прокоментував Трамп у своєму Twitter.

Демократи Конгресу США виступили проти заяви республіканців і звинуватили їх у необ'єктивності розслідування, щоб захистити президента і його соратників.

Заява республіканців не пов'язана з розслідуванням спецпрокурора Роберта Мюллера. Він може оприлюднити результати свого розслідування найближчим часом.

Демократи і республіканці проводили різні розслідування про зв'язки Трампа з Росією. Президент дозволив республіканцям розсекретити меморандум, в якому ФБР і Мін'юст звинувачуються в упередженості до Трампа і зловживаннями своїх повноважень. Демократи у відповідь оприлюднили свій меморандум, в якому ця інформація спростовується.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: