У Кремлі розповіли, чому Путін не привітав Порошенка з 9 травня

У Кремлі розповіли, чому Путін не привітав Порошенка з 9 травня

Президент Російської Федерації Володимир Путін не привітав з Днем Перемоги Президента України Петра Порошенка через відсутність належного рівня діалогу.

Як повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, на належному рівні або взагалі відсутній діалог, як і у випадку з Грузією.

«На належному рівні відсутній діалог між керівництвом Росії та України. Росія ніколи не була ініціатором тих негативних процесів наших двосторонніх відносин, які мали місце. Росія завжди виступала за добре ставлення зі своїми сусідами і фактично братніми країнами, але, безумовно, у випадку з Грузією ви знаєте передвісник кризи, який спостерігається в наших відносинах. Президент неодноразово говорив, що кризові відносини на міждержавному рівні жодним чином не позначаються на добрих почуттях і добрих традиціях щодо народів країн, які традиційно нам близькі - це і народ Грузії, це і народ України і інших. Тому саме привітання президента адресовано народу», - повідомив Пєсков.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін у своєму привітанні з нагоди 9 травня проігнорував Президента України Петра Порошенка. 

Джерело: РИА «Новости»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: