У Лаврова назвали міфом звільнення Савченко завдяки Мінським домовленостям

У Лаврова назвали міфом звільнення Савченко завдяки Мінським домовленостям

В МЗС РФ заявили, що мінські домовленості не пов'язані зі справою Савченко

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова назвала «міфом» заяви Києва про те, що звільнення українки Надії Савченко сталося відповідно до Мінських домовленостей.
«Ви знаєте, це якийсь великий міф, який культивується незрозуміло чому і навіщо щодо того, що справа Надії Савченко і відповідний обмін громадянки України та громадян РФ або відповідає, або йде в руслі, або є якоюсь органічною частиною виконання Мінських домовленостей. Це міф, це не так. Ці домовленості не пов'язані зі справою Надії Савченко. Я б сказала по-іншому, справа Надії Савченко не пов'язане з мінськими домовленостями», - сказала вона.
За її словами, для реалізації Мінських домовленостей необхідний прямий діалог Києва і Донбасу при посередницької ролі тих країн, які взяли на себе відповідні зобов'язання, передає РІА Новини.
Нагадаємо, 25 травня 2016 року українську льотчицю, яку незаконно утримували за ґратами в Росії, нарешті визволили. Уранці президентський літак вилетів до Ростова за Надією Савченко. Натомість літак із двома російськими ГРУшниками, яких раніше помилував президент України, узяв курс на Москву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: